Koji su to ESTAR proizvodi pogodni za upotrebu leti i zašto?

estar za leto
Estar za dugo, toplo leto. U fokusu je hidratacije kože lica, tela i kose

Ovih dana kod nas u ESTAR lab-u je prilično užurbano. Mnogi naši klijenti idu na more i snabdevaju se neophodnim preparatima dok mi pravimo specijalne proizvode za negu kože i kose nakon sunčanja.

Jedno od najčešćih pitanja je šta da se koristi na moru, na bazenu i kako sve to iskombinovati, a da osećaj pored velike vrućine i znoja i dalje bude prijatan.

A ovako glasi samo jedan od mnogo konstatacija koje nam stižu :

” i koža mi moja smeta, a ne neka krema da me zapuši”

Imamo apsolutno razumevanje i zato smo rešili da sastavimo kratku listu onih ESTAR proizvoda koji su praktični za letnje uslove. Važno je da naglasimo da smo u fokus stavili hidrataciju kože lica i tela!

LICE

Pre svega Facial drops serum. Lagana formulacija sa visokim procentom hijalurona, pantenola i kombinacijom biljnih ekstrakata će hidrirati kožu lica,vrata i dekoltea. Njega već dugo obožavate i zaista je ESTAR zvezda.

Ovaj serum se nanosi na čisto lice a preko njega stavite :

-preko dana neki proizvod sa UV zaštitom (krema, tonirana krema, puder..)

-noću kremu po vašem izboru, najbolje laganu hidratantnu

Teške, noćne regenerativne kreme najbolje je ostaviti za jesen kada krene da pada lišće, a sa njim i taman i ten i perutanje kože 😉

TELO I KOSA

Body butter-i obezbeđuju 24h hidrataciju,mekanu kožu sa plišanim sjajem
Body butter-i obezbeđuju 24h hidrataciju,mekanu kožu sa plišanim sjajem

Telo je leti otkriveno i naša koža zaslužuje da ima sjaj pliša, zar ne?

Pored body buttera koji je izdašna, hranljiva i hidrirajuća krema sa velikim procentom ulja, kožu tela leti možete negovati i sa sledećim proizvodima:

 Hair and body oil -ulje za negu kose i kože, koje možete korstiti i za kupanje i posle kupanja, najbolje na vlažnoj koži i na plaži kada već pocrnite. Može uticati i tako da vam se preplanuli ten duže zadrži. Sadrži ulja kokosa, šafranike, pamuka, nevena, avokada, vitamin E, ulje šargarepe…

Specifični proizvodi za hidrataciju
Specifični proizvodi za hidrataciju

Re hydro sprej-sprej za hidrataciju kose i kože sa hijaluronom, pantenolom, biljnim ekstraktima hamamalisa i mrvicom mente. Uvek se nanosi prvi, na čistu kožu i kosu (kosa može biti mokra, telo ne). Nakon njega nanosi se body butter, ulje ili …….

Re hydro -krema za telo sa hijaluronom. Nešto na šta smo u ESTRU jako ponosni zato što smo retka kozmetička kuća u Srbiji koja je u svoj asortiman uvrstila kremu za telo sa hijaluronom. Izuzetno lagana i luksuzna tekstura kreme daje veoma lep osećaj na koži nakon nanošenja, a hidratacija je trenutna.

Paket  smo nazvali letnji! Često nas pitaju, pa evo da odgovorimo : Naravno da ga možete koristiti svakodnevno, u svim godišnjim dobima. Verujemo da je važna funkcija kreme (šta radi koja joj je uloga), a ne naziv. Prošle godine sličan se paket zvao AFTER SUN što je bio naš propust. Klijenti su mislili da on služi isključivo za negu nakon sunčanja. Zato se sada zove re hydro! A hidriramo se svakodnevno!

Ako ste praktičan tip osobe, volite jednostavnu negu, u pokretu ste stalno,  za vas je idealna varijanta nege sa malo proizvoda kao što je re hydro paket koji sadrži serum za lice i kremu za telo.

Specifična krema koju mnogi vole je skin regenerator. Topi se na temperaturi tela, a omekšava već na 30 C. Zato je zgodno da se drži na hladnom mestu (može i u frižideru). Sastoji se od biljnih putera i ulja sa vitaminom E. Koža je brzo upije iako se možda čini previše masnom. Svakako morate malo sačekati pre nego što se obučete. Jedina opasnost “preti” od prirodnog čokoladnog mirisa kakao butera koji ne vole svi.

Želimo vam divno ovo leto i još da vas podsetimo da pijete mnogo vode, prskate se termalnom vodom u spreju i hidrirate se laganim i mirišljavim Estar proizvodima.

veliki pozdrav iz naše laboratorije

😉

2 thoughts on “Koji su to ESTAR proizvodi pogodni za upotrebu leti i zašto?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s