Sve poseduje lepotu

lepota“Everything has beauty, but not everyone sees it.”

Confucius

Predstavićemo vam vašu lepotu kao analogiju na sunčev sistem, gde je nega kože samo jedna od planeta koje se okreću oko nje.

Vaša lepota je filozofski gledano sveobuhvatnost vašeg tela, duše i vaših misli. Dok vodite računa o telu negujte i unutrašnju lepotu kroz svoje misli, znanje i način života.

Lepota čoveka leži  u njegovoj  individulanosti, a njen koren je u u vama samima.

Ona dolazi na površinu i postaje vidljiva onda kada imate alate i znanje kako da je pozovete i prikažete.

Jedan, ali samo jedan, od aspekata lepote je i lepota vaseg fizičkog tela kom danas, u modernom vremenu posvećujemo mnogo pažnje.

Ideja  i koncept 

Ideja moje kozmetičke kuće je da vam predstavi negu tela kao koncept. Koncept koji će se uklopiti  u vaše  dnevne navike, obaveze i način života.

Fleksibilnost ovog pristupa dozvoljava da moje kreme uklopite sa bilo kojom drugom vrstom tretmana i proizvoda. Da kombinujte, da se igrate i da uživate!

Za lepotu se ne mora trpeti

Nema trpljenja zarad lepote. Poništavam staru izreku “za lepotu mora de se trpi” i kažem: “Da biste bili lepi morate biti zadovoljni, opušteni i dok koristite naše proizvode želimo da uživate!”

Preko 200 sastojaka, aktivnih komponenti, ulja, eteričnih ulja, biljnih ekstrakata i savremenih aktivnih principa iskombinovani su na lucidan i smeo način u želji da se dopadnu vama i vašoj koži. Spojila sam egzotiku Azije sa mediteranskim stilom, kontinentalne biljke sa afričkim biljnim buterima i stavila ih u najvećoj dozvoljenoj koncentraciji da bi bili najefikasniji!

Nekad koristimo savremeni visoko tehnološki uređaj za proizvodnju ali nekad mešam i ručno drvenom kašikom, da bi na kraju nastala jedna krema sa velikim potencijalom.

Ne takmičim se sa drugim kozmetičkim kućama, od njih učim i sa njima sarađujem.

Dobra je ona krema koja vama prija

I za kraj ovog teksta, a početak našeg druženja – dobra je ona krema koja prija vama u datom trenutku. To se menja i uvek će se menjati u zavisnosti od toga kako  se bude menjalo vaše raspoloženje, kako se budu menjala godišnja doba i vaše trenutne želje. Budite hrabri, oslušnite sebe, pogledajte sebe i promenite! Jer promena veseli. Što bi stari Latini rekli : Varietas delectat

Advertisements

2 thoughts on “Sve poseduje lepotu

  1. Veoma mi je drago…zapravo jako sam srećna kada u moru blogova, portala, online magazina i ostalih dostupnih tekstova, pronađem i ovakve iza kojih stoji znanje i iskustvo i koje zaista vredi pročitati.

    1. Hvala najlepše ,
      zaista se trudimo da tekstovi budu u skladu sa zdravim razumom i činjenicama,bez lažnih nada i ulivanja straha ljudima. To je ujedno i moja lična i misija moje kozmetičke kuće-znanjem do lepote i zadovoljstva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s